Особливості ремонтів вікон

Ремонт вікон багато в чому залежить від того, з якого матеріалу зроблені вікна. Хотілося б нагадати, що вікна можуть бути пластиковими, алюмінієвими, дерев'яними. Кожен вид вікон має свої плюси і мінуси, особливості.

Профессиональная рихтовка без покраски по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Особливості пластикових вікон полягають в жорсткості ПВХ, того матеріалу, з якого вони робляться. Він же, в свою чергу, має дуже високу теплове розширення в порівнянні з іншими видами віконних матеріалів. Але багато хто скаже, чому тоді маючи жорсткий профіль, ПВХ вікна досить пластичні. Все дуже просто, температура розм'якшення становить 82, 5 градусів за шкалою Цельсія. Для того щоб вікна легше переносили перепади температур, наприклад в кімнаті одна температура, на вулиці інша, встановлюють на вікнах, або прямо в них, сталевий профіль. Ще один плюс пластикових вікон полягає в тому, що для рівномірного притиску стулок використовують збільшена кількість точок замикання. Проте через деякий час вікна починає продувати, це обумовлюється зміною сезоном, наприклад, влітку віконний профіль збільшує свій обсяг, а взимку профіль з вулиці під дією нижчих температур стягується, створюється тим самим вигинання, яке в свою чергу і впливає на ступінь продувки вікна.

Вікна, виготовлені з алюмінію, мають теж деякими особливостями. Залежно від призначення вікна виготовляють з «теплого» і «холодного» матеріалу. Холодний алюміній застосовують найчастіше для засклення балконів, лоджій, і інших, не опалювальних будівель, теплий же алюміній застосовують для інших місць засклення. Коефіцієнт лінійного розширення алюмінію в три рази менше ніж у ПВХ. Звичайно ж, ясна річ, що і жорсткість, і міцність профілів алюмінієвих вікон більше, це дозволяє виготовляти такі вікна великих розмірів.

Сучасні вікна з дерева дуже дороги, це обумовлено тим, що вікна «дихають», вони не просідають, що не вчуваються через певний період часу, їх можна використовувати більш тривалі терміни без будь-яких змін, ремонтів.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .