​Ремонт маленької кухні

Маленькі кухні, як і в цілому маленький метраж - самий справжній бич нашої країни. Ринок житла повниться вторічкой, і начебто все в непоганому стані, косяки легко полагодити, але стіни щось не раздвінешь. І так, у вас на носі ремонт маленької кухні, як бути і що робити?

Світлий стиль Прованс - відмінно рішення для невеликих приміщень!

Ремонт маленької кухні під ключ

Подарки для мужчин украина купить по самой выгодной стоимости на сегодняшний день.

Найпростіший і найдієвіший варіант, якщо кухня дійсно маленька, а жити якось треба - поєднати її з вітальні. Перепланування - кращий спосіб, що дозволяє фактично розширити простір. Але цей метод зовсім не підходить тим, у кого і так одна або дві кімнати, а в квартирі проживає багато народу.

І так, ми маємо маленьку кухню, ремонт їй потрібно, метраж брати нізвідки. Як же бути, якщо жити з комфортом все ж хочеться?

Вихід є завжди! Від вас буде потрібно кмітливість і непогане уяву, кілька статей по дизайну і планування, а краще - допомога того самого дизайнера. Поради досвідчених фахівців допоможуть грамотно організувати кухню і розширити простір хоча б візуально.

На кухні потрібен стіл, але не обов'язково ж великий! Розгляньте більш мініатюрні столи, непогано заощадите місце.

Також добре продумайте свій бюджет. Багато хто вважає, що раз кухня маленька, то і ремонт буде дешевше. Так, вам знадобиться менше матеріалів, але команда майстрів буде рівно в тому ж складі, що і при ремонті звичайної кухні - електрик, сантехнік, маляр, плиточник. На меншій площі всім їм буде працювати ще й досить незручно, в цих випадках деякі фірми навіть завищують ціни.

Ціна ремонту маленької кухні від компанії «Європейський стандарт» в середньому становить від 2 500 рублів за м2 при косметичної обробці, від 6 000 рублів за м2 при капітальному ремонті.

Ремонт маленької кухні: темні стіни з природним орнаментом, контрастний білий гарнітур, невеликий столик

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .