Утеплення фасаду мінеральною ватою и утепление фасадов зданий

Мінеральна вата має чимало переваг перед іншими утеплювачами. Плити й пласти з неї тримаються на фасадах і стінах приватних будинків не менше півстоліття, не втрачаючи при цьому свою форму і якість. Що стосується фінансової сторони питання, витрати на цей вид утеплювача порівняно невеликі.

Профессиональное и качественное утепление фасадов зданий производят специалисты компании «ПРОМ-АЛЬП».

Властивості будівельного матеріалу.Завдяки особливостям промислового виробництва мінеральна вата володіє високим рівнем термоустойчивости. Вона не практично не плавиться і не горить при впливі вогню. Матеріал не пропускає вологу, має хороші звуко- і теплоізолюючі показники. Він не привабливий для комах і гризунів.

Блоки з мінеральної вати мають малу усадку. Завдяки цьому протягом тривалого часу вони не втрачають свою форму.

Утеплення з мінеральної вати надійно вкриває фасад від вітру і морозів. Вони стійкі до перепадів температур та вологи.

Утеплення фасаду
Перш ніж проводити роботи з утеплення фасаду мінеральною ватою, потрібно приготувати робочу поверхню. Для цього стіну очищають від зайвого розчину кладки.


Далі робота проводиться в такому порядку:
• На стіну і блоки з мінеральної вати товстим шаром наноситься спеціальний клей. Після цього вони приклеюються до стіни.

• Для надійності блоки утеплювача додатково кріпляться до фасаду дюбелями. Їх довжина залежить від товщини утеплювача.

• Блоки із зовнішнього боку обмащуються клеєм. У мінеральній ваті утапливается арміровочная сітка. Наноситься другий шар клею.

• Зверху блоки покриваються декоративним покриттям. Воно повинно пропускати повітря, щоб не намокав утеплювач.

В якості фінішного поверхневого шару не можна використовувати акрилову декоративну штукатурку. Для облицювання фасаду підійдуть такі види штукатурки, як кароед, камінчика. Для фарбування підходять фасадні фарби.

Источник статьи: http://prom-alpinizm.com.ua

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .