Користуєтеся витяжкою кожен день? Переконайтеся в тому, чи правильно ви її чистите



Регулярне чищення витяжки і правильне використання - необхідні умови, які забезпечать безперебійну роботу і її належну продуктивність. Незалежно від того викидає ваша витяжка усмоктуване повітря за межі приміщення або очищає його за допомогою вбудованих вугільних фільтрів, її найбільша проблема - накопичення жиру і забруднень, що виникають під час приготування їжі.


Витяжка - обладнання, яке ми використовуємо щодня. Вона полегшує підтримання чистоти, втягуючи жир, який потрапляє в повітря і запобігає його осідання на оточуючих предметах. Дізнайтеся, як очистити окремі елементи цього необхідного на кухні пристрою. купити витяжку в наші дні можна звичайно легко, але ми радимо все ж купувати у гідного продавця, що дає весь перелік гарантій на якість наданого товара.Помніте, заощадите на початку - втратите в кінці ...

Витяжка - щоденне використання.

Ось основні рекомендації для користувачів витяжок, дотримання яких забезпечить належне функціонування вашої побутової техніки

1. Включати витяжку завжди потрібно за хвилину до початку приготування їжі. Завдяки цьому утворюється повітряна тяга, яка направить пари в її усмоктувальні отвори.

2. Низькі швидкості достатні під час приготування страв зі слабким запахом, наприклад, макаронних виробів.

3. Високі швидкості необхідні під час смаження та приготування їжі з сильним запахом. Ними ж варто скористатися в разі приготування кількох страв одночасно.

4. Залишайте витяжку включеної протягом деякого часу після закінчення приготування їжі для видалення утворилися пари і запахів.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .