Холодильні установки стають все більш популярними

За останні роки обсяг продажів холодильних установок значно виріс. Холодильні установки стають все більш популярними, в зв'язку з розвитком ресторанного бізнесу, мережі гіпермаркетів, магазинів продтоварів та інших підприємств, так чи інакше пов'язаних зі зберіганням продуктів харчування.


Серед холодильних установок, промислове холодильне обладнання в Києві займає особливе положення. Це необхідні машини для сільського господарства, для підприємств харчової та хімічної промисловості.

Щоб правильно придбати промислові холодильні установки, враховуються такі чинники, як виробнича технології та види продукції, що підлягає зберіганню. Від цього залежить, яку холодильну камеру вам краще придбати: низько- або середньо температурні. Холодильне обладнання в Україні представлено великою кількістю моделей, які здатні забезпечити оптимальні умови зберігання для самих різних продуктів.

Промислове холодильне обладнання в Києві відрізняється від торгового і побутового обладнання масштабами і характером виконуваних завдань. Наприклад, це може бути чиллер з можливістю точного контролю за показниками температури або пристрій, що забезпечує шокову заморозку. На промислових підприємствах застосовуються пристрої для охолодження рідин і класичні пристрої з компресорами в основі. На промислових підприємствах також застосовуються установки на основі вуглекислого газу і аміаку.

Холодильне обладнання для складів призначене для охолодження і зберігання значних обсягів продукції, відповідно до певним температурним режимом. Залежно від технічних характеристик, розрізняють такі види обладнання.

Промислові моноблоки.
Спліт-системи промислового типу.
Системи для центрального холодозабезпечення.
Спеціальні холодильні установки для зберігання зернової продукції.
Промислове холодильне обладнання від «ПРАЙМХОЛОД»
Головний вид діяльності нашої компанії - виготовлення і реалізація промислового холодильного обладнання, а також установка на промислових підприємств вентиляційних пристроїв і систем кондиціонування.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .