Види черепиці (частина 2) услуги сиделки киев

Металочерепиця (лист) при монтажі може без пошкоджень розрізатися на більш дрібні фрагменти, що є важливою перевагою у разі покриття даху витіюватій конструкції.
Вид черепиці має також недоліки - підвищена галасливість при дощі, яку можна зменшити за рахунок додаткової підпокрівельної шумоізоляції.

Це останнє досягнення в розглянутому сегменті жорсткої покрівлі. Основна відмінність цього типу черепиці від попередників - покриття сталевого профільного листа алюмоцінковим покриттям, яке складається з 55% алюмінію, 43,5% цинку і 1,5% кремнію.

Черепиця композитна - сучасний вид покрівельних матеріалів з алюмоцинковим покриттям


Таке процентне поєднання різних металів, вироблене на високотехнологічному обладнанні дає суттєвий скачок якості виробленого листа - композитна металочерепиця більш ніж в 6 разів повільніше коррозирует в порівнянні з металочерепицею, яка покрита оцинкованим шаром. Крім того композитна черепиця майже повністю поглинає шум дощу.

Цей вид черепиці називають ще натуральною черепицею. Керамічна черепиця може витримати близько 120-150 періодів замерзання і відтавання не втрачаючи своїх фізичних властивостей, стійка до сонячної радіації, кислотних дощів, з хорошими показниками тепло-звукоізоляції і вимагає міцної системи крокв з кроком не менше 0,6 - 0,9 м з -за свого великого питомої ваги.

Керамічна черепиця, маючи невеликі розміри, оптимально покриває різні форми складної покрівлі без значних відходів на прирізання.
Керамічна черепиця просто ремонтується шляхом заміни одиничних елементів.
Однак слід зазначити, що це вид черепиці коштує істотно дорожче, ніж металочерепиця.

Цементно-піщана черепиця має схожі характеристики, як і розглянута вище керамічна черепиця.


Цементно-піщана черепиця

Вид черепиці відрізняється різноманітністю форм і колірних відтінків за рахунок додавання спеціальних барвників, які стійкі до сонячного випромінювання. Цементно-піщана черепиця довговічна і може простояти близько 100 років.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .