Підбираємо відповідний тип керамічної плитки



Ви завжди зможете купити у нас художню настінну плитку, яка є відмінною основою для дизайну. Продумуючи і плануючи деталі інтер'єру, ви відчуєте задоволення від своєї праці, у вас буде прекрасний настрій!

Не забувайте, що настінна плитка, гідна вашої ванної кімнати або басейну, - це волого- і кислотостійка, щільна, легка в догляді кераміка. А плитка, що претендує потрапити в кухню, повинна бути з підвищеною стійкістю до хімічних і механічних пошкоджень, мати III клас стирання.

Якщо плитка для підлоги або керамограніт для ванної кімнати може мати I або II класом стирання, то в коридор, кухню і вестибюль, де велика прохідність, придбайте витривалу плитку з показниками III або IV класу. Краща плитка на підлогу - це матовий високоміцний керамограніт, на якому не утворюються подряпини, відколи, він не ковзає при попаданні на нього води і буде служити вам довгі десятиліття.
Кераміка в інтер'єрі - безпечне і екологічне рішення

Екологічність. На всіх етапах виробництва і подальшого застосування керамічна плитка, як чистий, натуральний продукт, не приносить шкоди здоров'ю людини і не знищує природу.

Пожежна безпека. Кераміка не підтримує горіння. Відсутність випаровування отруйних сполук при нагріванні керамічної плитки, захист стін від руйнування, роблять її незамінним матеріалом для обробки з позиції пожежної безпеки.

Радіоактивне випромінювання. Для створення керамічної плитки в виробництво добирають сировину, що добувається з контрольованих кар'єрів, де радіоактивність знаходиться в строгих рамках нормативів. Ретельній перевірці піддаються всі інгредієнти, що входять до складу сумішей для формування плитки.

Електропровідність. Оскільки керамічна плитка - це матеріал, що використовується для обробки кімнат, де вологість майже завжди підвищена, то його властивості - низька електропровідність і антистатичність - набувають дуже важливе значення.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .