Вибір підлогового покриття під час ремонту кухні механизированная штукатурка стен

Як відомо, вибір підлогових покриттів при проведенні капітального ремонту в квартирі або приватному будинку безпосередньо залежить від ступеня вологості тих чи інших приміщень, тобто від активності використання води під час експлуатації такого приміщення. Найбільш «мокрими» вважаються ванні кімнати і туалети. У них ймовірність попадання води на підлогу вельми велика. Тому підлогове покриття повинне мати високий ступінь вологостійкості. Такі властивості має керамічна плитка, яка і використовується для обробки підлоги ванних кімнат в 90% випадків. 

Всі інші варіанти використання вологостійкого дерева або полімерних покриттів можливі, але вони в значній мірі екзотичними і дорогими. Щодо мокрими кімнатами в житлових приміщеннях кухня і вхідна зона коридору. Тут вода на підлогу може потрапляти при митті посуду або з мокрою взуттям. Ці зони квартири також вимагають більш частої мокрого прибирання через скупчення бруду та жиру. Здавалося б вирок тільки один використання тієї ж керамічної плитки для обробки підлоги. Вона і в обслуговуванні легка і не боїться вологи та інших агресивних середовищ. плитка на кухні Але у плитки один досить істотний недолік. Це досить холодний матеріал. Стояти босоніж на голій плитці особливо в міжсезонні періоди, коли опалення ще не включено, а на вулиці вже досить прохолодно, абсолютно не комфортно. А адже не варто забувати, що господаркам доводиться чимало часу проводити на кухні, стоячи біля плити або духовки. У цьому випадку, звичайно ж, можуть врятувати теплі капці або килимові покриття, але тоді втрачається весь ефект від укладання плитки на кухонній підлозі. Найчастіше саме проблема «холодності» плитки змушує шукати здорові альтернативи цьому універсальному покриттю статі під час ремонту квартири в Києві. Одним з кардинальних і ефективних рішень проблеми холоду пристрій підігріву плиткових підлог.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .